Uşak TV

EĞİTİM DOSTU BİR BELEDİYE VE BAŞKAN

Eğitim

EĞİTİM DOSTU BİR BELEDİYE VE BAŞKAN

Pınarbaşı Belediyesi 2010-2011 eğitim-öğretim yılında eğitime yaptığı yardımlarla örnek bir belediyecilik anlayışı sergiledi. Eğitime yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ve Pınarbaşı Kasabasının tek eğitim kurumu olan Recep Dinç İlköğretim Okulu’ nun başarılı olması için büyük çaba harcayan Belediye Başkanı Muzaffer YÜKSEL, örnek çalışmalarıyla bütün eğitim camiasının takdirini topladı.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Muzaffer YÜKSEL ilk olarak okulda daha güvenli bir ortam oluşturmak için 2010-2011 eğitim-öğretim yılının başında okula güvenlik kamera sistemi sağlamak amacıyla bir proje hazırladı. Pınarbaşı Kasabası’ na tiyatro topluluğu getiren Belediye Başkanı Muzaffer YÜKSEL, tiyatronun gelirlerini de okula bağışladı. Bu şekilde hem Pınarbaşı halkının tiyatro izlemesi sağlanmış hem de Recep Dinç İlköğretim Okulu’ nun 14 gece görüşlü ve yüksek çözünürlü kamera ile bir adet de kayıt cihazından oluşan güvenlik kamera sistemine sahip olması sağlanmış oldu.

Recep Dinç İlköğretim Okulu’ nun Banaz grubunda mücadele eden ve grubunu ikincilikle bitiren futbol takımına da yeni formalar yaptırdı ve aynı zamanda takımın ulaşım masraflarını da karşıladı. Belediye Başkanı Muzaffer YÜKSEL, Sivaslı’ da tek okul futbol takımının Pınarbaşı Kasabasında bulunduğunu ifade ederek, sporun öğrencilerin sağlıklı yaşamaları ve zararlı alışkanlıklar edinmemeleri için çok önemli olduğunu, bunun için inşası devam eden halı sahanın da yakın zamanda faaliyete geçeceğini ifade etti.

Yaptığı yardımlar sadece öğrenciler ile sınırlı kalmayan Muzaffer YÜKSEL, okul idaresinden gelen istek üzerine öğretmenler odasına da öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla öğretmen kütüphanesi kurulmasını sağladı.

Eğitim-öğretim yılının sonunda ise bütün bir öğretim yılı süresince sınavlarla boğuşan öğrencilerin eğlenmeleri ve sosyalleşmeleri için okula çocuk tiyatrosu getirdi.

Ayrıca eğitim-öğretim yılı boyunca okulun boya, malzeme vb. ihtiyaçlarının da karşılanması için Pınarbaşı Belediyesi olarak destek olunmasını sağladı.

Pınarbaşı Belediyesi’ ni ve Belediye Başkanı Muzaffer YÜKSEL’ i eğitime verdiği desteklerden dolayı kutlayan Sivaslı Kaymakamı Mehmet Levent KEPÇELİ, belediyelerin okulların sorunlarıyla ilgilenmeleri ile okulların çocuklarımız için daha güvenli olacağını ve eğitim-öğretim hizmetlerini günümüzün gerektirdiği şekilde daha iyi sağlayacaklarını belirtti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.