Uşak TV

DEMİR:TÜRKİYE GENÇ BİR NÜFUSA SAHİP

Eğitim

DEMİR:TÜRKİYE GENÇ BİR NÜFUSA SAHİP

“Velilerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin 2009-2010 eğitim öğretim yılını yürekten kutluyorum.

 

Türkiye 20 milyon öğrencisi olan genç ve dinamik bir nüfusa sahip.

 

 Bir ülkenin milli geliri ile o ülke halkının eğitim düzeyi arasında paralellik vardır. Ülkemizde bugün cehalet varsa; trafikte sıkıntılar yaşanıyorsa; anne ve çocuk ölümleri yaygınsa, çevre bilinci yerleşmemişse, bazı insanlar kendileri gibi düşünmeyenlere, adeta hayat hakkı tanımama eğilimindeyse

 Hoşgörüye dayalı demokratik ortamın eksikliği hissediliyorsa, zaman zaman insanlar kendi refah ve mutluluklarını başkalarının felaketinde bulabiliyorlarsa.

 

Bütün bunların temelinde eğitim alanındaki eksiklik ve aksaklıkların yattığını bilmemiz lazım.

İşte bundan dolayıdır ki; partimiz eğitim meselesine çok ama çok önem vermektedir. Öncelikli meselemiz hep eğitim, sağlık ve adalet oldu. Bundan sonrada böyle olacaktır.

 

Biz biliyoruz ki bugünkü gençlik gelecekteki umudumuz, ülkemizin yarınki yönetenleri, ülkemiz onların edindiği bilgilerle, sahip oldukları görgü ve birikimle gelecek daha çok aydınlanacak ve cumhuriyetimizin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefini yakalayacaktır.

 

Tekrar bu eğitim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarına, velilerimize ve tüm Uşaklılara hayırlı olması dileğime şimdiden üstün başarılar dilerim”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.