Uşak TV

AKDOĞAN’DA İKİNCİ KEZ 100’LER GÜLÜYOR

Eğitim

AKDOĞAN’DA İKİNCİ KEZ 100’LER GÜLÜYOR

Akdoğan Sürücü Kursu, ulaşılması güç bir başarıya imza attı. Uyguladığı eğitim programı ile kursiyerlerin takdirini kazanan kurumda ikinci kez bir kursiyer 100 tam puan çıkarmasını bildi.

 Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursu alanında 12 yıldır hizmet veren ve çok sayıda başarılara imza atan Akdoğan Sürücü Kursu’nda Nisan ayında yapılan ve 100 tam puan alan öğrenin yanında Temmuz ayında yapılan sınavdan da bir kursiyer yüz tam puan alarak yüzleri güldürdü.

Özel Akdoğan Motorlu Taşıt Sürücü Kursunda düzenlenen basın toplantısı ile her üç sınav türünden 100 tam puan alan ve en yüksek puan alan 4 kursiyere plaket verildi. Tören öncesinde kısa bir konuşmaya yapan Akdoğan Sürücü Kursu Kurucusu Nurullah Akdoğan, başarılarından dolayı kursiyerleri ve eğitim kadrosunu tebrik ederek konuşmasına başladı. Akdoğan, “Öncelikle kursiyerlerimizin göstermiş olduğu azim ve üstün basandan dolayı kendilerini ve bu basanda emeği geçen kurum personelimi kutluyorum. Türkiye genelinde yapılan bir önceki sınav olan 16 Nisan sınavlarının ardından, 2 Temmuz sınavlarında da tam puan alan kursiyer çıkararak bu başarıyı yakalamanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

“İNSAN ÖNEMLİ BİR FAKTÖRDÜR”

Yaşanan trafik kazalarında en önemli faktörün insan olduğu üzerinde duran Akdoğan, “Akdoğan sürücü kursu olarak ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının %8i araç ve yol faktöründen kaynaklanırken %92 sinin insan ve sürücü faktöründen kaynaklandığı göz önüne alındığında, sürücü yetiştirmenin ne denli ciddiyet, disiplin ve sorumluluk isteyen bir iş olduğunun bilincinde, teknoloji ve tecrübeyi birleştirerek eğitim verme gayretindeyiz. Bu bağlamda yapmış olduğumuz işin ciddiyet ve sorumluluklarının farkında olan eğitmenlerimizin sürücü olmanın da ciddiyet ve sorumluluk isteyen bir iş olduğunu kursiyerlerimize benimsetebilmesi bu başarıyı beraberinde getirdiği düşüncesindeyim. Bunun yanı sıra sektöre girdiğimiz 12 yıldan beri kesintisiz devam ettirdiğimiz "tam puan alan kursiyerlerimizden ücret almayarak bir nevi başarıya teşvik kampanyamız zaman zaman meyvesini vermekteydi. Yani bugün yakalamış olduğumuz başarıda pay sahibi olan basın kuruluşlarına da teşekkür ederim” dedi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.