Uşak TV

Uşak’ta motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİS

Uşak’ta akşam saatlerinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu yaşanan kazada , motosiklet sürücüsü Soner Bulut yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

 Edinilen bilgiye göre kaza saat 22:00 sıralarında D300 karayolu Uşak merkez istikametine Festiva kavşak yakınlarında meydana geldi. 

İddialara göre Soner Bulut isimli genç arkadaşı M.T. ile birlikte Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde yatan bir yakınını geçmiş olsun ziyaretine gitti. 
Ziyaret sonrası Soner Bulut isimli genç kullandığı 64 BC 861 plakalı motosikletin arkasına arkadaşı M.T.’yi de alarak şehir merkezine gelmek için hareket etti. 
motosiklet sürücüsü Soner Bulut, Festiva kavşağı yakınlarında 64 NA 013 plakalı otomobilin sağ ön tarafından çarparak motosikletin hakimiyetini kaybederek su kanalına yuvarlandı. 

Otomobil sürücüsü S.D.’nin polis ve sağlık ekiplerine haber vermesinden sonra kaza yerine ulaşan ekipler motosiklet Soner Bulut isimli genci ağır yaralı olarak Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırırken, motosiklet üzerinde yolcu olarak bulunan ve hafif yaralanan M.T.’yi özel bir hastaneye kaldırdı. 
Soner Bulut hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralı M.T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Motosiklet sürücüsü Soner Bulut’un kaza sırasında başında kaskının olmadığı öğrenilirken, motor kazalarında kaskın ve koruyucu elbiselerin önemi bir kez daha anlaşılmış oldu. 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, hayatını kaybeden Soner Bulut’un kaza haberini alıp hastaneye gelen yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.