Uşak TV

Otomobil İle Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

ASAYİS

Uşak’ta gece saat 02:00 sıralarında meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza anının an be an bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdığı olay Uşak’ın İslice mahallesinde bulunan 1. Dere sokak üzerinde M.T. isimli sürücünün kullandığı 64 AAE 042 plakalı hafif ticari araç ile Ömer Karatay isimli sürücünün kullandığı 48 YS 552 plakalı motosikletin çarpışması sonucu meydana geldi.

Her iki sürücünün de süratli olduğu görülen kamera kayıtlarında çarpışma sonrası motosiklet sürücüsü Ömer Karatay’ın kullandığı motor kullanılamaz hale gelirken, Ömer Karatay ise metrelerce savrulurken, hafif ticari aracın ise savrulduğu görülüyor.

Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen motosiklet sürücüsü Ömer Karatay kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hafif şekilde yaralanan ticari araç sürücüsü M.T. ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. M.T. hastanedeki tedavisi sonrası polis tarafından gözaltına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.