Uşak TV

İşçi Servisi Ters yönden giden araç ile çarpıştı, 16 yaralı

ASAYİS

Organize sanayi bölgesine işçi taşıyan minibüs ile ters yönde ilerleyen otomobil çarpıştı, 16 kişi yaralandı.

Uşak’ta Organize sanayi bölgesine işçi taşıyan Veli Çetin idaresindeki 64 S 0380 plakalı servis minibüsü Uşak – İzmir karayolu Çınar pampasına geldiğinde ters yönden Uşak istikametine seyir halinde olan Ali Kırabalı idaresindeki 64 DA 189 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışma sırasında İzmir istikametine seyir halinde olan 43 LP 327 plakalı Serkan Budak idaresindeki başka bir araca çarparak orta refüje çıkan 64 DA 189 plakalı otomobil hurdaya dönerken, sürücü Ali Kırabalı araç içerisinde sıkıştı. Servis minibüsü ise orta refüjü aşarak karşı şeride geçip sulama kanalına çarparak durabildi. Servis minibüsünde bulunan 15 işçi çeşitli yerlerinden yaralanırken,kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekibi, itfaiye ve çok sayıda 112 ambulansı sevk edildi. Ters yönden gelerek kazaya neden olan ve araç içerisinde sıkışan sürücü Ali Kırabalı itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Kazada 3’ü ağır toplam 16 kişi ambulanslar ile şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kısa süreliğine kapatılırken,kazaya karışan araçların çekici marifetiyle kaldırılması sonrası trafik normal akışına döndü. Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.