Uşak TV

YOLCU OTOBÜSLERİNDE ESRAR SEVKİYATI POLİSE TAKILDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Polisi şehrin girişlerinde yaptığı aramalar ile uyuşturucu sevkiyatını engellemeye devam ediyor. Son olarak 11 Kg esrar ele geçirildi.

 Uşak Polisi şehrin girişlerinde yaptığı aramalar ile uyuşturucu sevkiyatını engellemeye devam ediyor. Yolcu otobüslerine yoğunlaşan emniyet ekipleri bagajda uyuşturucu sevkiyatı yapan iki kişiyi yakaladı. Uyuşturucu arama köpeği TORA yolcu otobüslerine yapılan aramalarda 2 adet valizde uyuşturucu olduğunu tespit etti.

 

Valiz içerisinde streç filme sarılı vaziyette 10 kg 520 gram Uyuşturucu Esrar maddesi bulundu. Bir başka yolcu otobüsünde ise otobüsün bagaj kısmında, elma kasalarının içerisinde bulunan poşet içerisinde streç filme sarılı vaziyette 1 kg Uyuşturucu Esrar maddesi olmak üzere toplam 11 KİLO 520 GRAM ESRAR ele geçirildi.

Valiz sahipleri S.K. ve İ.S Polis tarafından gözaltına alındılar.

Emniyetteki sorgularından sonra Adliyeye sevk edilen zehir tacirlerinden 10 kg 520 gram esrar’ın sahibi S.K. (35) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken 1 Kg Esrar ile yakalanan İ.S. (21) ise adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı. 






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.