Uşak TV

YİNE BELEDİYE YİNE DAYAK: BİR GENCİ VAHŞİCE DÖVDÜLER SONRA KAMERA KAYITLARINI YOK ETTİLER

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta Koruma ve Şoförün tekel bayini dövemesinden sonra Kayaağoıl termal tesislerde yaşanan bir vatandaşın dövülmesi olayı oratalığı karıştıracak cinsten.

Dövülerek hastenelik edilen genç şikayetci olma baskılarına rağmen şikayetci oldu. Genci döverek hastanelik edenlerden biri yine tanıdık. Zanlılardan birisi Hakan Koruk ile beni Tavuk çiftliğine bakma bahanesi ile tuzağa düşüren ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan ve Taş Kesme Fabrikasu-ından ödüllendirilerek hamama gönderilen Beytullah Taşyaran.  Gün geçmiyor ki Uşak belediyesi ve UTAŞ'ın adının geçtiği bir kavga dövüş yada olay olmasın. 
Geçtiğimiz gÜnlerde Kayaağıl terlmal tesilerinde bir yanlış anlaşılma sonucu Uşak Devlet hastenesinin kantininde çalışan S.Y. öyle bir dövüldü ki günlerce hastanede tedavi görmek zoruında kaldı. Kafasına dikişler atılan ayak lift bağları kopan ve ameliyat olacak olan S.Y. dövülmekle kalmadı iftiralara da maruz kaldı. 
ADLİ KONTROLLÜ ADAMLAR SUÇ İŞLİYOR VE HALA ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK GEZİYORLAR
Ocak ayında meydana gelen olayda Uşak Belediyesi fen İşlerinde çalşışan Hüseyin kartufan UTAŞ ta tuzağa düşürülerek Ali Rıza Çümen, Nazmİ Peker ve Niyazi Gülcan tarafından darp edilmişlerdi. Bu olaya adı karışan Niyazi Gülcan benim ve Hakan Koruk'un tuzağa düşürülerek gasp edilmesi ve silahlı hürriyeti tahdit suç-uından Adli kontrol ile bırakılmasına rağmen hala elini kolunu gezerek dolaşıyor. 
Yine geçtiğimiz gümlerde Türkiye gündemini sarsan Tekel Bayiinin dövülmesine adı karışan Salih S. Denetimli serbestlikten faydalanıyor. 
Son olarak Kayaağıl Termal Tesilerde S.Y. yi darp edenlerden biri olan Beytullah Taşyaran da hem denetimli serbestlikten yaralanıyor hemde bizim olaydan Adli kontrol şartı ile bırakılanlardan. 
Şimdi bu suç işleyenlerin Adli Kontrol şartlarını ihlal etttiği için tutuklanlaması gerekiyor ama her nedense tutuklanmıyor. 
KAMERA KAYITLARINI YOK ETTİLER

Adli kontrol şartlı ve Denetimli serbestlikten faydalanan Beytullah Taşyaran ve Mustafa adlı kişi tarafından S.K nın dövülmesi üzerine olay yerine gelen jandarma'ya kamera kayıt cihazının arızalı olduğu iddia edilerek kayıtlar verilmedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.