Uşak TV

YİNE ALKOL YİNE GENÇ BİR ÖLÜM HABERİ

Adliye&Jan.&Polis

7 Şubatta Askerlik görevini tamamlayarak terhis olan gence arkadaşlarının verdiği Hoş Geldin partisi ölümle bitti.

Gecenin geç saatlerine kadar alkol alan gençler kaza yaptı 2 gün önce terhis olan genç hayatını kaybetti.
Kaza Dün gece Selvioğlu Köyü yakınlarında meydana geldi. Şanlı Urfa’da vatani görevini tamamlayarak dönen Talat Çağlar Çuhadar’ a iki arkadaşı Hoş geldin Partisi düzenledi. Gecenin geç saatlerine kadar Uşak’ta alkol alan gençler köye dönüş yolunda trafik kazası geçirdiler. Kaza sırasında Talat Çağlar Çuhadar yaşamını yitirirken iki arkadaşı da çeşitli yerlerinden yaralandı. 
Oğullarına kavuşmanın sevincini yaşayamadan ölüm haberini alan aile adeta yıkılırken kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 
Daha geçtiğimiz günlerde de yine aşırı alkol nedeniyle meydana gelen bir tarfik kazasında bir genç daha yaşamını yitirmişti. Tüm uyarılara ve ağır cezalara rağmen alkollü araç kullanımı sonucu canlar yanmaya devam ediyor. Lütfen Siz siz olun alkollü araç kullanmayın. Canlar yanmasın, Ocaklar sönmesin. 



KAZADAN HEMEN ÖNCE ÇEKİLEN BU FOTOĞRAFLAR ASKERDEN YENİ GELEN GENCİN SON FOTOĞRAFI OLDU








Yorumlar (4)

Sanane 8 Yıl Önce

Ne bicim haber bu ya sizin ustunden prim yapmak istediginiz gencler daha on dokuz yasinda sayenizde adinida soyadinida yuzunude gormeyen kalmadi sizin gibi cikarci insanlar boyle iste insana acisini bile yastmazlar sizin yaptiginiz habercilik degil

Hasan Karakaya 8 Yıl Önce

Ama örnek olması lazım değilmi kardeşim alkollü araç kullanmayı azda olsun önler bence bu haberler öyle değilmi

mehmet 8 Yıl Önce

sanane demek yanlış güzel kardeşim.sadece sen değil bir sürü insan üzülüyor.bende içerim ama usulüne uygun olarak

berk 8 Yıl Önce

Haklisin bu kadar herseyini göstermeye gerek yoktu resmen herseyini gostermissiniz ya yazıklar olsun Allah taksiratini affetsin kadesimizin insAllah

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.