Uşak TV

YANGIN DA MI ÖLDÜ CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ

Adliye&Jan.&Polis

Dörtyolda yangın için eve giren itfaiye ekipleri yarısı yanmış kadın cesediyle karşılaştılar.

 Bu akşam saat 22:00 sıralarında Uşak Durak Mahallesi Dörtyolda Tümtürrk Market üstü Sabri Bayar Apartmanında bir daişrede yangın çıktı. Yangına müdahale eden İtfaiye ekipleri odada yanmış bir kadın cesedi ile karşılaştılar.

Dairede sadece yatak odasında çıkan yangında yatağında, vücudunun bir kısmı yanmış vaziyette bulunan Sebahat Özdemir’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Emniyet yetkilileri cinayet şüphesiyle olay yerinde inceleme yaparken DEfne takma adını kullanan ve tahminen 35 yaşında olduğu belirtilen Sebahat Özdemir'in Adana nüfusuna kayıtlı olduğu ve yaklaşık 4 yıldır bir birahanede çalıştığı belirtildi. Özdemir'in cesedi olay yerine gelen nöbetçi savcının talimatıyla İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kesin ölüm nedeni adli tıp kurumu tarafından belirlenecek.

Genç kadının iki gündür işe gitmediği belirtilirken dün akşam 00:15 sıralarında facebook hesabından yaptığı paylaşımda “Bazen değil çoğu zaman değişiklik iyidir unutmayın ....!” şeklinde paylaşım yaptığı görüldü. Evde yatak dan başka hiçl bir şeyin yanmaması ve genç kadınında yataktan kalkmak için hiçbir mücadele göstermemesi akıllara Cinayet şüphesini getiriyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor...











Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.