Uşak TV

VİBRATÖRLÜ ÇETENİN SON ELEMANI DA YAKALANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Polisinin uzun süredir peşinde koştuğu firari Birol Ç de yakalandı.

Uşak´ta şok etkisi yapan Vibratörlü sex ve şantaj çetesinin aranan en son üyesi de yakalandı. Aynı zamanda kesinleşmiş 5 yıl civarında hapis cezası da bulunan Birol Ç. Saklandığı Antalya da Uşak Polisi tarafından yakalanarak Uşak´a getirildi.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan ve hala soruşturması yürütülen Sex ve Şantaj davasında ele abşı olduğu iddia edilen Himmet S. Nin yakalanıp tutuklanması ile Cezaevindeki tutuklu sayısı 5 olmuştu. Çete´nin Himmet ile birlikte organize ettiği iddia edilen Birol Ç. Uzun süredir polis tarafından aranıyordu. Polisin bir türlü ele geçiremediği Birol Ç. en sonunda Antalya da yakalandı ve Uşak a getirildi. Hakkında 5 yıl civarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Birol Ç. Sex ve şantaj çetesi ile ilgili de sorgulandı.Birol Ç´nin İfadesinde suçlamaları kabul etmediği bildirildi.

Birol Ç. nin de tutuklanması ile Vibaratörlü sex ve şantaj davasında tutuklu sayısı 6 ya çıkmış oldu.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Uşak´ta şok etkisi yaratan ve bir çok mağdurunun olduğu belirtilen olay bir işadamı ve çok ünlü bir doktorun şikayeti üzerine ortaya çıkmıştı.

Mağdurların uygunsuz görüntülerini çeken çete görüntüleri internette yayınlama tehdidiyle yüklü miktarlarda para almış sonra da şantajlarına devam etmişti.

Olayda 50 den fazla görüntü olduğu iddia edilirken sadece iki kişi şikayetçi olmuştu. Doktor ve işadamının şikayeti üzerine yakalanan biri kadın 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiş olayla ilgili olarak Çetenin lideri olduğu iddia edilen Himmet S. Ve yardımcısı Birol Ç. ise uzun süredir aranıyordu. 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.