Uşak TV

VALİ´DEN NARKOTİK KÖPEĞİNE TEŞEKKÜR TWEET´İ

Adliye&Jan.&Polis

TORA, 135 KİLO ESRARI BÖYLE BULDU

 Uşak´ta geçen gün yakalanan yüklü miktardaki esrar maddesinin bulunmasının kahramanı Uyuşturucu Madde Arama Köpeği Tora başarılarına bir yenisini daha ekledi ve Uşak Valisinden tebrik tweetini aldı. Uşak il Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen uyuşturucu madde ile kaçak- bandrolsüz sigaraların batı illerine sevkiyatı ve ticaretinin engellenmesine için yapılan önleme uygulamasında; 33 plakalı kamyonda Uyuşturucu Madde Arama Köpeği “Tora” ile yapılan aramada, ev eşyaları arasına gizlenmiş şekilde 25 parça halinde 134 kilo 620 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yüklü miktarda ele geçirilen uyuşturucu madenin bulunmasını sağlayan Tora´nın görüntüleri de servis edildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan E.K.(23) ve R.K.(23) isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
VALİ´DEN NARKOTİK KÖPEĞİNE TEŞEKKÜR TWEETİ

Uşak´ta yakalanan yüklü miktardaki uyuşturucunun ardından Uşak Valisi Ahmet Okur kendi twitter hesabından polisleri kutlarlarken, Uyuşturucu Madde Arama Köpeği Tora içinde ayrı bir tebrik tweeti atarak; “Bu arada Narkotik köpeğimiz Tora´ya da özel teşekkür borçluyuz” yazdı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.