Uşak TV

VALİ DEHŞET VEREN GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİKTEN SONRA KORUMA POLİSİ VE ŞOFÖRÜ AÇIĞA ALDI

Adliye&Jan.&Polis

Tekel Bayiini döven Başkan Nurullah Cahan'ın Koruma polisi ve şoförü açığa alındı.

Başkana hakaret ettiğği iddiasıyla Terkel Bayiini darp eden Belediye Başkanı nurullah cahan'ın Koruma polisi Habip Uray ve Şoförü Salih Söznmez Uşak valisi Salim Demir tarafından açığpa alındı. 
İlk olarak usak.tv de yayınolanan olay görüntülerinden hemen sonra Vali Salim demir bir basın açıklamsı yaparak koruma ve şoförün açığa alındığını belirtti. 
Açıklama aynen şöyle:
27/07/2017 günü saat 22.00 sıralarında İlimiz İslice Mahallesi Adaş Sokak no 9/a’da faaliyet gösteren işyerinde işyeri sahibi Mehmet Otur ile Uşak Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Habip Uray ve Utaş’ın görevlisi şoför Salih Sönmez arasında bir tartışma meydana geldiği; neticesinde şahısların birbirlerini darp ettikleri ve karşılıklı hakarette bulundukları anlaşılmıştır.

Şahıslar birlerinden karşılıklı şikâyetçi olmaları üzerine haklarında savcı talimatıyla adli soruşturma ve Valilik Makamınca idari soruşturma başlatılmış olup, soruşturmanın selameti açısından polis memuru ve şoför açığa alınmıştır.
Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma halen devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar (2)

Hüseyin gün 7 Yıl Önce

Helal olsun valimize.aslinda canlı dinlenme tesislerinde 1 hafta yaptıracak ozaman akılları başına gelir bir vatandaşı acımasızca uzun süre dövmek neymiş.

ferdi 7 Yıl Önce

zaten acıga alınması gerekiyodu o okumuş polis olmuş rutbesi var die kimse kendini ezdirmez herkez etten kemikten

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.