Uşak TV

UYGULAMADAN KAÇAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta Polis uygulamasından kaçan alkollü sürücü tatilden dönen ailenin aracına çarptı kazada Bölme Ortaokuılu Öğretmeni Şule Türkarslan yaşamını yitirdi.

 Uşak’ta Polis’ten kaçan alkollü sürücü tatilden dönen ailenin aracına çarptı. Kaza’da Bölme Ortaokulu öğretmenlerinden Şule Türkarslan yaşamını yitirirken oğlu Yiğit Türkarslan ile alkollü sürücü ve araç sahibi ise yaralandı.

Kaza Önceki gece 02:30 sıralarında Sivaslı’nın Uzunoluk’ta meydana geldi. Sivaslı çıkışında polis uygulama yapıyordu. İddialara göre alkollü olan Ahmet Batman Yönetimindeki 64 AK 457 Plakalı araç polisin dur ihtarına uymayarak kaçtı. 5 dakika sonra da Uzunoluk yaylası yakınlarında kaza meydana geldi. 64 AK 457 Plakalı araç önden seyretmekte olan Veli Türkarslan yönetimindeki 35 HAN 17 yönetimindeki araca arkadan çarparak yoldan çıkarıpğ şarampole yuvarladı. 

Kazada tatilden dönen ailenin bulunduğu otomobilde bulunan Şule Türkarslan olay yerinde yaşamını yitirirken oğlu Yiğit Türkarslan ise yaralandı. Çarpan araçta bulunan Araç sahibi Mehmet Emin Dinçer ile araç sürücüsü olduğu iddia edilen Ahmet Batman ise yaralandı. Ahmet Batman’ın 83 promil alkollü olduğu, Araç sahibi Mehmet Emin Dinçer’in ise 135 Promil alkollü olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürerken Şule Türkarslan’ın ölümü görev yaptığı bölmede ve Uşak’ta büyük üzüntü yarattı. 















Yorumlar (3)

Yıldız 8 Yıl Önce

Bu sarhoşlardan bıktık artık daha fazla uygulama olsun alkole tolerans eden polis olursa yapmazlar ama aldığı para haram olsun.

muradiye 8 Yıl Önce

Bence polis kovalamasin sarhoş suruculeri . Tehlikeyi artiriyorlar.

Halktan 8 Yıl Önce

83 promille nasıl sarhoş olunur vardır diğerinde de bi hata.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.