Uşak TV

UTSO YÖNETİMİNDEN DEMİRTAŞ`A ZİYARET

Adliye&Jan.&Polis

UTSO YÖNETİMİNDEN DEMİRTAŞ`A ZİYARET

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET ve yönetim kurulu üyeleri görevine başlayan yeni Emniyet Müdürü Şammaz DEMİRTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

DEMİRTAŞ’a görevinde başarılar dileyen ve Uşak için hayırlı olmasını temenni eden Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, ülkemizde ticaret ve sanayide ileri gitmiş bazı büyük şehirlere baktığımızda şehrin tüm dinamiklerinin ortak akıl ile yürüdüğünü, ilimizin de her alanda ilerlemesi ve kalkınması için tüm aktörleriyle birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. Uşak’ın ekonomisinin, eğitiminin, güvenliğinin ve diğer tüm ögelerin birlikte iyileştirilmesi sayesinde kalkınmış ve büyümüş bir il olabileceğimizi vurgulayan KUVVET, bunun için şehrin tüm kanaat önderlerinin birlikte olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Uşak için gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar hakkında UTSO yönetimine bilgi veren ve Uşak’ta görev yapacak olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Emniyet Müdürü Şammaz DEMİRTAŞ ise, Uşak halkının huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatının çalışmalarının kararlılıkla süreceğini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.