Uşak TV

UTAŞ'IN ESKİ BAŞKANI ALİ RIZA ÇÜMEN'E SIKTILAR, TAMİRCİYİ VURDULAR..

Adliye&Jan.&Polis

UTAŞ’ı batıran eski başkanı ve derici Ali Rıza Çümen silahlı saldırıya uğradı. Çümen saldırıdan yara almadan kurtulurken yanında bulun tamirhane sahibi hafif yaralandı. Olayda Çümen in iki lüks jeepi saçmaların hedefi oldu.

Uşak’ta bir oto servis önünde araç içinde pusuya yatan şüphelilerin açtığı ateş sonucu bir kişi yaralandı. Saldırganların olay yerinden kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bir oto servisin önüne meydana geldi Murat Y. isimli şahsın iş yerine bir otomobille gelen zanlılar, pusuya yatarak iş yeri önünde beklemeye başladılar. Zanlıların Ali Rıza Çümen’i takip ederek geldikleri sanılıyor. Ali Rıza Çümen’in kullandığı ikinci aracında gelmesi ile araçtan ateş açtılar. Saçmalar lüks jeep in arka camına geldi. Arka camlar kırılırken zanlılar bindikleri araç ile kaçtılar. Daha sonra geri gelen zanlılar tekrar ateş açtılar. Ateş sırasında tamirhane sahibi Murat Y. Hafif yaralanırken Ali Rıza Çümen yara almadan kurtuldu. Olayda Ali Rıza Çümen’in araçlarının hedef alınması esas hedefin Çümen olduğunu tezini artırıyor.

Olayın duyulmasından sonra Ali Rıza Çümen’İn kardeşleri ve yakınları olay yerine geldi. Olay yerine çok sayıda polis gelerek inceleme yaptı.

Olayda 06 TG 747 Plakalı Mercedes ve 34 EVL 93 plakalı araçlar hasar gördü. Polis olaydan sonra kaçan plakası sökülmüş jeep in peşinde.

Ali Rıza Çümen yaklaşık 4 yıl UTAŞ Başkanlığı yapmış ve Uşaklıların büyük tepkisine neden olmuştu. UTAŞ’ı batıran ve adeta Uşak belediyesini o yöneten Çümen bir çok mal edinmiş bu mallar ıda hep başkalarının üzerine yapmıştı. Olayda hasar gören araçlarda Alİ Rıza Çümen’in ama resmiyette başkasının üzerine. Ali Rıza Çümen’in lüks Jeep i tamire getirdiği belirtildi.

Utaş’ı milyonlarca lira zarara sokan Ali Rıza Çümen Menzil Cemaatinin de çok büyük tepkisini çeKmişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.