Uşak’ta jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve uyuşturucu yetiştirmede kullanılan çeşitli ekipmanlar ele geçirildi. Olayla ilgili baba ve oğlu hakkında adli işlem başlatıldı.
Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde operasyon düzenledi. Çalışmaların, Sivaslı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirildiği bildirildi.
Yapılan çalışmalar sonucunda Karahallı ilçesinde ikamet eden Z.E. (1981 doğumlu) ve oğlu M.E.E. (2007 doğumlu) isimli şüphelilerin evinde adli arama gerçekleştirildi.
Aramada;
130 gram kubar esrar,
13 adet 6 litrelik sıvı bitki gübresi,
2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı,
5–7 santimetre boylarında 2 kök kenevir bitkisi,
1 adet iklimlendirme çadırı,
1 adet elektrikli ısıtıcı,
1 adet termostat (ısı ölçer),
1 adet cep telefonu ele geçirildi.
Ele geçirilen maddelere el konulurken, şüpheli baba ve oğlu yakalanarak “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme ve bulundurma” suçundan haklarında adli işlem başlatıldı.