Uşak TV

Uşak'ta ki Cinayetin Ardında Yasak Aşk Çıktı 4 Kişi Yakalandı

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta sokak ortasındaki cinayetle ilgili 4 şüpheli daha gözaltına alındı

Uşak’ta sokak ortasında darp edilip silahla vurulan Onur Soyak'ın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4'e yükseldi.
Olay, Uşak merkeze bağlı Işık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Işıklı Mahallesi Topaç Sokak üzerinde bir grup ile Onur Soyak (33) arasında başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 4 el silah sesi duyulması ile olay sona erdi. Onur Soyak'ı önce darp edip sonra silahla ateş eden grup, bölgeden kaçarak uzaklaştı. Olaya tanık olan mahalle sakinlerinin, sokakta bir kişinin vurulduğu ihbarı sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan ekipler, Onur Soyak'ı yerde kanlar içerisinde yatarken buldu. Ağır yaralanan Soyak, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Soyak doktorların yaptığı bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, polis ekiplerinin olayla ilgili olarak 1 şüpheliyi gözaltına aldığı öğrenildi. Olaya ilişkin çalışmaları sürdüren ekipler, olaya karışan ve sonrasında oradan kaçan 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Olaya ilişkin alınan ifadelerde ölen Onur Soyak’ın şüpheli Özgür Kandemir'in eşi ile kaçtığı, bir akrabasının evinde kaldığı sırada Özgür Kandemir'in yakınlarıyla birlikte eve geldiği çıkan kavganın ardından da Özgür Kandemir'in Onur Soyak’ı vurduğunu ifade etti.

Cinayete sebep olan kadının Sivaslı'Nın Eldeniz Köyünden iki çoçuğunu bırakarak yine evli olan Onur Soyak'a kaçtığı ve birlikte Uşak'ta bulunan Soyak'ın daysının evine geldiği belirtildi. Dün gece önce Onur Soyak ile arkadaşı olan Özgür Kandemir'in önce telefonda tartıştıkları ve sonrasında olay yerine geldikleri ve kavganın cinayete dönüştüğü konuşuluyor. Öldüren Özgür Kandemir ve ve ölen Onur Soyak'ın ikisininde minare ustası olduğu belirtildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.