Uşak TV

Uşak`ta Kan Donduran Cinayet

Adliye&Jan.&Polis

Uşak`ta Kan Donduran Cinayet

Uşak'ta pazarcılık yapan anne kız Karaağaç Köyü yolu üzerinde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz katil genç kızı öldürürken annesini de ağır yaraladı. Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Kaarağaç köyüne pazar için giden ve kap kacak satan anne ve kız akşam olup evlerine dönerken köye 600 metre uzaklıkta bulunan çeşme yakınlarında silahlı saldırıya uğradılar. 
Akşam 17:00 sıralarında Karaağa. köyünden dönen anne ile kızın bulunduğu 64 AS 950 plakalı minübüsün önünü, 03 EY 594 plakalı özel oto ile kesen Mehmet Sarıbaş (30) pompalı tüfek ile minüse kurşun yağdırmaya başladı. Minübüsü kurşun yağmuruna tutan Mehmet Sarıbaş Anne ve kızın öldüğünü düşünerke olay yerinden kaçtı.
Saldırı sırasında minibüsü kullanan genç kız Ayşe Bulut (27) Ağır, annes Döne Bulut (60) ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı duyan emniyet ve sağlık görevlileri olay yerinden Anne ve kızı hastanye kaldırdı. Medikal Park Uşak Hastenesine kaldırılan Ayşe Bulut yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan Döne Bulut'un durumunun ise iyi olduğu belirtildi. 
Döne Bulut'un ifadesi üzerine katil zanlısı Mehmet Sarıbaş olaydan 2 saat sonra gökçedal köyünde olayada kullandığı pompalı tüfek ile yakalandı. 
Kızının ölüm haberini alan anne ve baba ise sinir krizleri geçirdi. Ayşe Bulut ile Mehmet Sarıbaş'ın sözlü oldukları ancak genç kızın sözü Sarıbaş ile evlenmekten vazgeçtiği için katil zanlısı tarafından tehdit edildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.