Uşak TV

Uşak’ta Düğün Evi Kan Gölüne Döndü 3 Yaralı

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta Düğün Evi Kan Gölüne Döndü 3 Yaralı

Uşak’ta bu gece düğünde meydana gelen olayda 3 kişi yaralandı. Düğüne misafir olarak katılan iki dünürün tartışması kavgaya dönüşünce yeğenler silah çekti 2 kişiyi yaralayıp kaçan bir kişi düğüne katılanlar tarafından kovalanıp kıstırıldığı evde öldüresiye dövüldü. 3 Kişi hastanelik oldu.

 Olay bu akşam 21:30 sıralarında Elmalıdere mahallesi 3. Cambaz sokak üzerinde meydana geldi. Düğüne misafirliğe gelen iki dünür” kızı göndermiyorsun” şeklinde tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce olaya yeğenlerde katıldı. Nurullah Baydar (29) adlı genç silahını çekerek ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu düğün yerinde büyük panik yaşanırken Cemal Arslan ve Ahmet Kocamış yaralandılar.

Nurullah Baydar düğün yerinen kaçmaya başlarken düğüne katılanlarda onu kovalamaya başladı. Bir yakınının evine giren Nurullah Baydar yaralananların yakınları tarafından dövülerek komaya sokuldu. Olay yerine gelen polis Nurullah Baydarı linç edilmekten son anda kurtarıldı.


Olayda kurşunla silahla yaralanan Cemal Arslan ve Ahmet Kocamış Uşak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken 2 kişiyi silahla yaraladıktan sonra dövülerek komaya sokulan Nurullah Baydar ise Medical Park Uşak Hastanesinde tedavi altına alındı. Baydar’ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olaydan sonra yaralaıların yakınları Uşak Devlet Hastananesi önünde toplandılar. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken hastanede de güvenlik önlemleri aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.