Uşak TV

UŞAK’TA AŞK CİNAYETİ ÜNLÜ PİDECİ ÖLDÜRÜLDÜ

Adliye&Jan.&Polis

UŞAK’TA AŞK CİNAYETİ ÜNLÜ PİDECİ ÖLDÜRÜLDÜ

Uşaklı eski pideci yeni iddia bayii Ahmet Ersöz ayrıldığı ikinci eşinin evinde kadının eski sevgilisi idda edilen kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay bu bugün sabah saatlerinde Ünalan mahallesi Tutum sokak No:6 da meydana geldi. İddialara göre Ahmet Ersöz Berrin.K adlı kadın uzun süredir aşk yaşadı ve evlendiler. İddalara göre Berrin.K’nın sevgilisi olduğu belirtilen T.C sabah eve gitti. T.C ile Ahmet Ersöz arasında tartışma çıktı. T.C, Ahmet Ersöz’ü bıçaklayarak ağır yaraladı. Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan Ahmet Ersöz (43) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. T.C olaydan sonra polis tarafındna yakalandı. T. C ve Berrin K. Gözaltına alındılar olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu arada Berrin K’nın üçüncü bir erkekle nikah kıydığı ve bu gün çalıştığı işyerinden evleneceğim diye izin aldığı ortaya çıktı.

O KADIN İÇİN EŞİ VE ÇOCUKLARINI TEKK ETTİ YİNE ONUN İÇİN ÖLDÜ

Çevresinde sevilen bir kişi olarak tanınan Ahmet Ersöz’ün hayatı 4 yıl önce Berrin K. yı tanıyınca değişti. Ahmet Ersöz gönlünü kaptırdığı Berrin K için yuvasını dağııtı eşi ve çocuklarından ayrıldı ve onunla yaşamaya başladı. Buna çok kızan babası Ahmet ERSÖZ’ü birlikte çalıştırdıkları pide fırınından ayırdı. Ahmet ersöz iddalara göre Berrin K.ya nikah kıydı ve idda bayisi açtı. Yaklaşık 3 ay önce Berrin K.ile Ahmet ersöz boşandılar ancak ilişkileri devam etti. Bu arada iddalara göre Berrin K ,T.C ile de aşk yaşadı.

EVLENME KARARI AŞIKLARI BİR ARAYA GETİRDİ

İddialara göre adı henüz öğrenilemeyn 3. bir şahıs ile Berrin K. dün nikah kıydı. Ve Ahmet Ersöz ile T.C'i arayarak artık evleneceğini hayatlarında onları istemediğini söyledi. Bu nedenle Cinayet kurnban giden Ahmet ersöz ve T.C’in konuşmak için Berrin K.nın yanına gittiğinde olayın patlak verdiği idda ediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.