Uşak TV

UŞAKLI POLİS MEMURU NAZIM TUNCER DİYARBAKIR DA ŞEHİT OLDU

Adliye&Jan.&Polis

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde takibe alınan teröristlerin ateş açmasıyla Uşaklı Polis memuru Nazım Tuncer Şehit oldu.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde takibe alınan teröristlerin ateş açmasıyla yaralanan 2 polis memurundan biri olan Uşaklı Nazım Tuncer Şehit oldu.

Polis ve jandarma 1 Polisimizi şehit eden birini de yaralayan, içerisinden polislere ateş açıp kayıplara karışan beyaz renkli hafif ticari aracı bulmak için ortak operasyon başlattı. Araçtaki teröristlerin yakalanması için çevre kentler de uyarılarak önlem alınmaları istendi. Hastanede tedavisi süren diğer polis memurunun sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Helikopterle Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alına kahraman polisimiz Nazım Tuncer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman polisimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, meslektaşları ile yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz. Bölgede teröristlerin yakalanmasına yönelik emniyet ve jandarma güçlerimizce başlatılan ortak operasyon büyük bir kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

Evli ve 2 çocuk babası şehit polis Tuncer'in Bnaz’ın Kızılhisar köyünden olduğu belirtildi.

Şehit Polisin köyde yaşayan ailesine acı haberin ulaşmasından sonda Uşak Valisi Funda Kocabıyık aileyi ziyaret etti.

Vali Kocabıyık, şehidin Kızılhisar köyündeki evinde annesi Ayşe Tuncer ve babası Mehmet Tuncer'i ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Anne Tuncer'e uzun süre sarılarak acısını paylaşan Kocabıyık, gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehidimizin cenazesi Uşak’a getirilerek toprağa verilecek. Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve Tüm Uşak aklına Başsağlığı diliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.