Uşak TV

UŞAKLI İŞ ADAMI SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI, SALDIRI MAFYANIN İŞİ Mİ?

Adliye&Jan.&Polis

Uşaklı Ünlü İş adamı Akın Sunucu İzmir de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Saldırının daha önce iflas eden ve işlerini yeniden toplayan Akın Sunucunun borçları nedeniyle olduğu sanılıyor. 
Uşak'ta Demir ticareti ile uğraşan Akın sunucu uzun yıllar önce İzmir'e yerleşerek iş dünyasında hızlı bir yükseliş gerçekleştirmişti. Kireç, Demir Çelik ve inşaat alanında faaliyet gösteren bir çok şirket kuran Akın Sunucu devir aldığı lüks villa inşaatları nedeniyle zor duruma düşmüştü. İddlalara göre bu sırada mal kaçırmak için bir çok gayrimenkulü Uşaklı başka bir işadamı olan E.A. nın üzerine geçiren Akın Sunucu alacaklılar tarafından mal kaçırmakla suçlanmıştı. Sunucunun işlerini toparlamasına rağmen yüklü miktarda borçları olduğu ve silahlı saldırınında mafya usulü bu nedenle yapıldığı konuşuluyor. İddalara göre bu saldırı 10 Milyon Tl lik bir borç medenityle yapıldı. 
Kasık ve topuk bölgesinden iki kurşun isabet alan Sunucu'nun bugün ameliyat edileceği gelen bilgiler arasında. 
Bu arada Akın Sunucu'nun mallarını devir aldığı iddia edilen E.A nında bu olay nedeniyle huzursuz olduğu ve kendisine de bir saldırı yapılmasından endişe duyduğu gelen bilgiler arasında. 
Bu arada iş adamının saldırıyı sakladığı ve Uşak ta ki çevresine kaza geçirdiğini ve ayağında kırık olduğunu söylediği konuşuluyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.