Uşak TV

UŞAKLI GENÇ MANİSA'DA ÖLDÜRÜLDÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak ve Manisalı gençlerin kız kavgası kanlı bitti. Uşaklı genç manisa’da yaşanan kız kavgasında yaşamını yitirdi.

Uşak ve Manisalı gençlerin kız kavgası kanlı bitti. Uşaklı genç manisa’da yaşanan kız kavgasında yaşamını yitirdi.
Olay dün akşam saatlerinde Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde meydana geldi. İddialara göre Manisa’da yaşayan Songül Kurt (21) ile Uşak’ta yaşayan Ali Özdemir sevgili idiler ve bir süre önce ayrıldılar. Songül Kurt Ömer Öce adlı Manisalı bir genç ile arkadaşlık etmeye başladı. Ancak bu sırada Ali Özdemir eski sevgilisini sık sık arayarak barışmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Songül Kurt ve arkadaşı Ömer Öce Ali Özdemir’i konuşmak ve sorunu çözmek için Manisa’ya davet etti.

Ali Özdemir’de yanına Uşak’tan arkadaşı Yusuf Doğramacı’yı alarak Manisa’ya gitti.

Gençler gece 23:00 sıralarında bir parkta buluşarak konuşmaya başladılar. Ancak konuşma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Ali Özdemir eski sevgilisi Songül Kurt’a tokat attı. Buna sinirlenen Songül Kurt’un yeni Manisalı sevgilisi Ömer Öce ise cebinden bıçağı çıkararak Ali Özdemir’e saldırdı.

Bu sırada Kavgayı ayırmaya çalışan Yusuf Doğramacı göğsünden, Songül Kurt ise elinden yaralandı. Yusuf Doğramacı kanlar içinde yere düşerken Ömer Öce Ali Özdemir’i bıçakla kovalamaya devam etti.

İki genci polis görerek müdahale etti ve yakaladı. Polisin müdahalesi ikinci bir cinayetin önüne geçmiş oldu.

Ağır yaralanan Yusuf Doğramacı hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken İzmir Adli tıp kurumunda Otopsisi tamamlanan Yusuf Doğramacı’nın cenazesi Uşak’a getiriliyor. 



Yorumlar (3)

Kenan 7 Yıl Önce

Yazık olmus gence Allah rahmet eylesin. ailesine sabır veesin

.l 7 Yıl Önce

Değermiydi bi kız için bunca can almak

Bülent genç 7 Yıl Önce

Mekanı cennet olsun inşAllah

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.