Uşak TV

Uşaklı Derici Alkollü ve Ehliyetsiz Kaza Yaptı 3 Yaralı

Adliye&Jan.&Polis

Uşaklı derici Sadettin Ataseven alkollü yola çıktı evin yolu şaşırdı minibüse çarpıp kazaya neden oldu, kendisi dahil 3 kişi yaralandı.

Uşak'ta ki Kaza, Uşak-İzmir karayolu Sirge köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sadettin Ataseven (56) idaresindeki 20 AGA 955 plakalı hafif ticari araç ile aynı istikamette ilerleyen H.Ö. (52) kontrolündeki 35 ZYL 92 plakalı minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs şarampole devrildi. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması sonucu olay yerine 112 Sağlık ekipleri, polis, jandarma ve itfaiye sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince sürücüler ve minibüste yolcu konumunda bulunan H.A. (52) Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hafifi ticari aracı kullanan ve kazaya neden olan Derici Sadettin Ataseven'in 122 Promil alkollü olduğu belirlendi. Uşak Karma OSB de Deri işiyle uğraşan Sadettin Ataseven'in ehliyetine de daha önce alkollü araç kullanmakdan el konulduğu belirtildi. Ataseven'in arkadaşlarıyla Ürünköy aykınlarında bulunan hobi bahçesinde alkol aldıktan sonra Uşak'a dönmek için yola çıktığı ancak alkolün etkisiyle İzmir yönüne gittiği ve kaza yaptığı idda ediliyor.

Öte yandan yaralıların durumu iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.