Uşak TV

UŞAKLI BİNBAŞI ŞEHİT DÜŞTÜ

Adliye&Jan.&Polis

 Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında yürütülmekte olan “Şehit Tnk.Yzb.İhsan Ejdar operasyonu” kapsamında uçuruma düşen askerleri kurtarmaya çalışırken kayalıklardan düşerek yaralanan Uşaklı P.Binbaşı Kürşad Selim Şenol’un şehit haberi geldi.

Dün meydana gelen kazada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde şehit olan Binbaşı Kürşat Şenol’un Uşak’ın merkez Susuzören köyünden olduğu belirtildi.


Şehidin ailesine şehadet haberini Vali Ahmet Okur, eşi Hatice Nur Okur hanımefendi, İl Jandarma Komutanı J. Albay Nedim SELBİSU ve beraberindekiler Merkez Susuzören Köyünde verdi. Büyük üzüntünün yaşandığı şehit ailesinin evinde Vali Ahmet Okur şehidin annesini teselli etmeye çalıştı.


Şehit P.Binbaşı Kürşad Selim Şenol’un cenazesi bugün akşam saatlerinde uçakla Uşak havaalanına getirilecektir. Yarın (16.04.2017) günü Uşak Merkez Atatürk mahallesi, Çivril yolunda bulunan şehit evine getirildikten sonra Yücetepe Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Şekervleri Mezarlığında bulunan Şehitlikte toprağa verilecek.


Öğretmen olan babasını henüz iki yaşında iken kaybeden ve yetim olarak büyüyen Şehit P.Binbaşı Kürşad Selim Şenol, evli ve iki çocuk babası.


Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyoruz. 

Yorumlar (1)

İbrahim 7 Yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.