Uşak TV

UŞAKLI 4 KİŞİLİK AİLE KAZADA YOK OLDU

Adliye&Jan.&Polis

Uşaklı 4 kişilik Aile Alanya’dan Uşak’a gelirken geçirdiği trafik kazasında yok oldu.

Trafik kazasında 5 yıldızlı Happy Elegant Otel'in sahibi ve Mahmutlar Otelciler Derneği (MODER) Başkanı Uşaklı Ekrem Er, eşi Saliha Er, oğlu Ersin Er ile kızı Semra Er, trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Ailenin Eşme’ye kızlarının nişanı için geldikleri belirtildi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde bir kamyon ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, Kaza, bugün saat 09.00 sularında Antalya-Isparta Karayolu'nun 3. kilometresinde meydana geldi. 32 yaşındaki Ersin Er, O7 N 1954 plakalı midibüsü ile annesi Saliha Er (61), babası Ekrem Er (61) ve kız kardeşi Semra Er'le (37) birlikte sabah saatlerinde Alanya'dan Isparta'ya doğru yola çıktı. Yolun 3. kilometresinde Ersin Er idaresindeki midibüs, karşı yönden gelen bir pazarlama şirketine ait Cemil D., yönetimindeki 34 FU 1879 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada her iki aracın sürücü bölümleri hurdaya dönerken, kamyon sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye tarafından çıkarıldı. Cemil D. yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, kazada Ersin Er, Ekrem Er ve Semra Er olay yerinde, anne Saliha Er ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kaza yerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Polisin çalışmasını tamamlamasının ardından midibüsteki cansız bedenler cenaze aracına alınarak otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Araçların çekilmesinin ardından yol trafiğe açılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Cenazeler yarın Eşme’de toprağa verilecek.

Turizmci Ekrem Er'in yanı sıra eşi, kızı ve oğlunun vefatı Alanya'da büyük üzüntüye sebep oldu, Er Ailesi'nin sevenleri ve dostları sosyal medyadan üzüntülerini bildiren mesajlar paylaştı. Ailenin Aslen Eşme’nin Eşmeli köyünden olduğu ve yarın Eşme’de Kemer mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. Er Ailesine Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığını diliyoruz. 














Yorumlar (4)

azat 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin bir hemsehri olarak cok üzüldüm

turizmci 8 Yıl Önce

Ise ihtiyaci olanlara bos senet imzalat ssk yatirma maas verme sonra isci seni mahkemeye verdiginde senedi doldur koy masaya varmi boyle bir adalet? Sen porsche arabalara bin garibana hakkini verme bide uzerine bas gec Allahin adaleti keskin.Hesabiniz karisik orda yinede Allah rahmet etsin deriz.

Bijen nazari 8 Yıl Önce

Allah Rahmet eylesin alim kardesim

Yildiray kilic almanya münchen 8 Yıl Önce

Alim basin sag olsun kardes cok üzüldük Allah rahmet eylesin hayatin aci gercekleri böyle bir kaza dahada aci Allah sabir versin basin sag olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.