Uşak TV

UŞAK TEKSAS'A DÖNDÜ HER GÜN SİLAHLI BİR KAÇ OLAY OLUYOR

Adliye&Jan.&Polis

Dün akşam Uşak adeta Teksas'a döndü. Aybey mahallesi Çay kenarında silahlar çekildi karşılıklı çatışma çıktı. Gece'de bir esnaf tartıştığı gence kurşun yağdırdı.. Bir spotçu da alkol alan grup ile başka bir grup arasında önce kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine silahlar çekildi. Pompalı tüfeklerle iki grup adeta sokak sokak çatıştı. Bir grup diğer grubu kovaladı olayda yaralananalar oldu. Olay sırasında çevrede bulunan araçlarda da hasar meydana geldi.  Yaralılar hastanelere kaldırılırken kavgaya karışanlar kaçtı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 
İKİNCİ OLAY 
Dün gece ikinci olay Halk Konutları yakınlarında meydana geldi. Bir ayakkabı firmasının sahibi Ramazan A. ile Bir dönem CHP Gençlik kolları başkanlığı da yapan Emre Yontar telefonla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emre Y. ve arkkadaşları Ramazan A. nın halk konutlarındaki evine gittiler. Burada iddiaya göre Emre Y. Rmazan A. ya kafa attı. olayın büyümesi üzerine Ramazan A. da silahını çekerek Emre Y.ı iki bacağından vurdu. Olaydan sonra Emre Y. önce özel bir hastaneye ardından da Uşak Üniversitesi Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Emre Y'nin durumunun iyi olduğu bilgisi geldi. 
EMRE YONTAR 13 YILA MAHKUM VE KAÇAKTI
Ramazan A. tarafından bacaklarından vurulan Emre Y. Ulubey de bir cinayete yardım etmekden 13 yıla hapis cezasına çarptırılmış ve cezası Yargıtay tarafından onanmıştı. Emre Y.ın aylardır Polis tarafından aranmasına rağmen elini kolunu sallayarak gezdiği arkadaşları ile içki masaları kurduğu biliniyor ve sosyal medya da resimler bile paylaşılıyordu. Emre Y. nin tedavisin tamamlanmasından sonra Uşak Cezaevine gönderilmesi bekleniyor. 
Son günlerde Uşak'ta insanların sokak ortasında adeta çatışmaları ve evlerin araçların kurşunlanmasında artışlar olduğu görüllüyor. Bu da Uşaklıları huzursuz ediyor.
ŞİMDİ EMNİYET MÜDÜRÜNE CUMHURİYET SAVCILARINA SORUYORUZ

Ufacık bir haberde bile gazetecileri evlerinden işyerlerinden gözaltına aldırıp sorguya aldırırken 13 yıla mahkum olmuş ve cezası onanmış biri nasıl oluyor da Uşak sokaklarında elini kolunu sallayarak geziyordu? Halka doğru haber vermekten başka amacı olmayan biz gazeteciler baskı altına alınmaya çalışılırken ufacık bir hakaret iddiasında 5-6 saat emniyette tutulurken 13 yıla mahkum olmuş ve bu tür cezası olan bir çok kişi nasıl oluyorda elini kolunu sallayarak gezebiliyor yakalanamıyor? 

Yorumlar (2)

Öz uşaklı 4 Yıl Önce

Bu gençlere yazık,bunları kullananlar var nam yapmış abileri vur diyorlar vuruyolar hayatları mahvoluyo farkında deyiller kendilerini akıllı zannediyolar asıl akıllılar bunları maşa olarak kullanan abileri,herşey açıkça ortada aslında bunu uşak halkıda biliyo emniyet müdürüde savcıda bilmesi lazım,nasıl geçmişte azmettirenlere ceza yok maşalara var şimdide aynı seNaryo olmasın sayın yetkililer asıl suçlulara ceza verilsin araştırın lütfen bu gençlere yazık

Hicran Yılmaz 4 Yıl Önce

Çok haklısınız sizleri kutluyorum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.