Uşak TV

Uşak'tan Araç çalan 3 Genç Denizli'de Polis Kovalamacası İle Yakalandı

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta aldıkları uyuşturucunun etkisi ile araç çalan 3 genç Denizli’de polis çevirmesine takıldı. Polisleri görünce kaçan 3 genç yakalanırken uyuşturucu kullandıklarını ve nasıl Denizli’ye geldiklerini hatırlamadıklarını iddia etiler.

Denizli Polisi Denizli girişinde ki uygulama noktasında plakasız aracı durdurmak istedi. Bunun üzerine aracı kullanan kişi polislerin üzerine sürerek uygulama noktasından kaçtı. Polis ekipleri kaçan aracın peşine takılırken bir saatlik kovalama sonucu aracı kıstırdı. Bunun üzerine araç sürücü aracı ve iki arka koltukta uyuyan iki arkadaşını da bırakarak kayıplara karıştı .Polis Ceyhun G. ve Emir D. yi gözaltına aldı. Yapılan incelemede aracın plakasının olmadığı ve aracın Uşak’tan çalındığı belirlendi. Polis araç sahibini aradı ve aracın nerede diye sordu. Araç sahibi aracım evin önünde dedi. Bunun üzerine polisler aracını kontrol etmesini istediler. Araç sahibi polislere aracının yerinde olmadığını belirtti.

Gözaltına alınan ve bir çok suçtan kayıtları olduğu belirtilen gençler madde bağımlısı olduklarını ve Denizli’ye nasıl geldiklerini hatırlamadıklarını iddia ettiler.

Olayla ilgili soruşturma sürerken polis kaçan sürücün peşine düştü.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.