Uşak TV

UŞAK'TAKİ CİNAYETİN FAİLİ 3 GENÇ YAKALANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta Genelevde meydana gelen olayda bir kişinin ölümü bir kişin de yaralanmasına neden olan 3 genç yakalandı.

Uşak'ta alkollü olduğu için Geneleve alınmayan şahsın açtığı ateş sonucu bir kişinin ölümü bir kişin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylka ilgili 3 kişi yakalandı. 
Önceki akşam meydana gelen olayda iddiaya göre alkollü olduğu için Geneleve alınmayan gençler ile kapıdaki görevliler arasında tartışma çıktı. Tartışmadan sonra bir araçta bulunan gençler av tüfeği ile rast gele ateş ederek kaçtılar. 
Bu sırada bir güvenlik görevlisi yaralanarak hasteneye kaldırıldı. Ateş açan şahsın yakalanması için çalışma yapılırken bu sabah Genelev çalışanları Genelevin dışında duvar kenarında bir şahsın hareketsiz yattığı ihbarında bulundular. Olay yerine giden polis ekipleri Yaşar Kaplan (36) adlı şahsın cesedi ile karşılaştılar. 
Yaşar Kaplanîn cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken Yaşar Kaplan'ın katil zanlılarını bulmak için polis harekete geçti.
Güvenlik ve mobesa kameralarını inceleyen polis katil zanlılarının kullandığı aracın plakasını tespit ederek çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu Şüphelilerin saklandığı eve operasyon düzenleyen ekipler, Ö.Y. (21) F.Y. (21) ve M.Y'yi (17) gözaltına aldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.