Uşak TV

UŞAK'TA ZABITA VE ESNAF BİRBİRİNE GİRDİ ORTALIK KARIŞTI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta Zabıta ve Esnaf birbirine girdi ortalık savaş alanına döndü.

Kaldırımları metrelerce işgal eden dev marketlere dokunmayan zabıta küçük esnafa güç gösterisi yapmaya kalkınca ortalık fena karıştı. Kaldırma konan buzdolabının kaldırılmasını isteyen zabıta ekipleri ile işyeri sahibi arsındaki tartışma kavgaya dönüşünce ortalık savaş alanına döndü.  Olay Garanti Bankası aralığında meydana geldi. Garanti bankası aralığınde denetleme yapan zabıta ekipleri Tekel bayiinden kaldırma koyduğu buzdolabını kaldırmasını istedi. Yıllardır Buzdolabının orada durduğunu ve kimsenin müdahale etmediğini üstelkik bütün esnafın dolaplarının o şekilde olduğunu söyleyen esnaf ve yanındaki arkadaşı ile zabıta memurlar arasında ağız dalaşı yaşanmaya başladı. Bunun üzerine esnaf neyse cezamı kes diyerek cevap verdi. Zabıta ise dolabı kaladıracaksınız diyerek baskı uyguladı. Küfürlerşmeler ve tartışmaların ardından yumruklar konuştu ve zabıta ile esnaff ve yanındaki genç birbirine girdi. Olayın duyulması üzerine olay yerine onlarca zabıta ve polis ekibi sevk edildi. 
Olayda bir zabıta memurunun alnı yarılırken olaya karışanlar polis tarafındna gözaltına alındı. 
BÜYÜK ESNAFA VAR KÜÇÜK ESNAFA YOK

Bir çok esnaf işlerin zaten kesat olduğunu büyük esnaf ile küçük esnaf arasında ayrım yapıldığını idda ediyor. Özellikle Egeşok gibi büyük alışveriş merkezleri kaldırımları metrelerce plastik kaplamalarla kapatırken onlara ses çöıkarılmaması ve küçük esnafa yüklenilmesi tepkilere neden oluyor. 

Yorumlar (6)

Kenan 7 Yıl Önce

Usak zabıtası havalı gidin büyük marketler e dolap klimalari kaldırımı işgal etmiş yeni gelen artıs zabıtalar da var kendilerine dikkat etsinler

YILMAZ OK 7 Yıl Önce

DOĞRU KALDIRIMLARA ESNAFIN MALZEME VB ŞEYLER KOYMASI YANLIŞ KALDIRIMLARDAN VATANDAŞ OLARAK GEÇMEKTE ZORLANIYORUZ AMA KANUN VE YASALAR SADECE KÜÇÜK ESNAFA UYGULANMASIN YANİ UZUN LAFIN KISASI ZENGİN DAĞI TAŞI AŞIRIR FAKİRİ DÜZ YOLDA SIKIŞTIR.....AKİFOĞLU YILMAZ OK...

Babalar cortlamaz 7 Yıl Önce

Nerde bi zengin varsa t...yaliyonuz gücü yeten yetene olmus..madem delikanlıya zabıta herkese aynı muamele yapılsın...insanların tahammülü yok zar zor yaşıyorlar zaten... Eşeğin canını yakmayin...!!!

mehmet 7 Yıl Önce

islice mahallesinde yollara demir koymuşlar ne malzeme indirebiliyorsun ne malzeme satabiliyosun büyük şirketlerin önüne de koysanıza demirlerden

uşaklı esnaf 7 Yıl Önce

çarşının sokakları zaten dar birde esnaf kaldırımı işgal edince yayalar nereden geçecek.asıl nokta tekel bayilerinin içkilerini dışarıda sergilemesi hoş değil oradan çocuklarımız geçiyor aileler geçiyor sizce bu doğrumu ?

umut 7 Yıl Önce

yıllardır böyledir düzen.zabıtaların gücü küçük esnafa seyyar satıcıya yeter.bilmezki o zabıta ekmek parası ne zor kazanılıyor.zabıtalara nezaket dersi verilsin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.