Uşak TV

UŞAK'TA YİNE OTOBÜS KAZASI 3 YARALI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta meydana gelen otobüs kazasında 3 kişi yaralandı. Kütahya'dan İzmir'e gitmekte olan Kamil Koç'a ait yolcu otobüsü Banaz yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza sırasın 3 yolcu yaralandı. 
Geçtiğimiz günlerde Ankara'da meydana gelen ve Pamukkle Firmasına ait yolcu otobüsü sürücün uıyuması sonucu Ankara'da köprü ayağına çarpmış ve kazada Uşaklı sürücü dahil 6 kişi yaşamını yitirmişti. Dün de Sivas Tur'a ait yolcu otobüsü banaz yakınlarında tek taraflı kaza ypmış ve 13 kişi de yaralanmıştı. Bu gün kamil Koç'a ait yolcu otobüsünde yine tek taraflı kaza yaprak 3 kişin yaralnması akıllara soru işaretleri getiriyor. Şoförlerin yorgun ve uykusuz yola çıktıkları iddalarını gündeme getiriyor. 
Daha fazla can yanmaması için Otobüs firmalarının Şoförlerle ilgili çalışması yaPmasını bekliyoruz. 

Yorumlar (2)

beny 7 Yıl Önce

düzeltmeyi çok beklersiniz patronlar para kazansın gerisi önemli değil sefer sonu dinlenme yok gel git otobus perondan çıksın da sonra ne olursa olsun sıkışık saatte sıra yazanlar yada yazdıranlar sorumludur böyle geldi böyle gider.

emekli şöf 7 Yıl Önce

e ehliyetin varsa src varsa otobüste çalışa bilirsiniz.arkadaşlar.mazotcu bagajcı hostlardan şöf olursa bu gibi kazalar daha çok görürüz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.