Uşak TV

UŞAK'TA ÜVEY ANNE DEHŞETİ İDDİASI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta 7 yaşındaki kızın üvey annesi tarafından dövüldüğü iddia edildi.

 Uşak’ın Bölme Beldesinde meydana gelen üvey anne dehşeti iddiası savcılığa taşındı. İddalar göre 7 Yaşındaki B.T. üvey annesi tarafından soba demiri ile dövüldü, dayak olayını söylememesi için tehdit edildi.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda Jandarmaya başvuran H.Ö. eşinden beş yıl önce ayrıldığını B.T. nin kendisinde kaldığını ve 15 günde bir iki gün eski eşinde kaldığını anlatarak “Eski eşim 4 ay önce evlendi. Eskiden kızım normal olarak gidip geliyordu. Ancak bu hafta gidip geldikten sonra annem çocuğı yıkarken yara izini fark etmiş. Sorduğunda ise korkusundan masaya çarptım demiş. Ben doğruyu söylemesi konusunda ısrar edince Eski eşim B.T. nin yeni işi Z.T nin kendisini soba demiri ile dövdüğünü ve bu olayı anlamaması içinde tehdit ettiğini anlattığını söyledi. H.Ö. Üvey anne Z.T. hakkında şikâyetçi olarak cezalandırılmasını istedi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken mahkemede 2 ay süre ile üvey anne Z.T nin B. T ye yaklaşmasını yasakladı. soruşturma sürüyor. 


Yorumlar (4)

deli 8 Yıl Önce

Allah bıldıgi yapsın sızı o cocuk daha sübyenn nıye vuruyonuz ellerınız kırılsın

Amina .... 8 Yıl Önce

Kardeslerim yakinlarimizda komsularimizda hatta kendi ailemizde evlenmis ayrilmis uvey cocuklari kontrol edelim gozumuz acik olsun benim cocugum mu nolacak degil benim cocugum da olabilir diyelim

fatih özkan 8 Yıl Önce

O çocugun yarin oteki dunyada iki eli yakanda olacak kurtulamayacaksin. Birde masum yavrucakdan ne istedin be kadin dunyanin en masum kisisidir onlar. Senin gibi canileri vicdansizlari toplum yararina uzaklastirmak lazim

faruk can 8 Yıl Önce

Bir insan bu kadarmi zalim olur Allah cocugun yardimcisi olsun boyle caniler var oldukca bu dunya huzur bulmaz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.