Uşak TV

UŞAK'TA ÜNLÜ PETROLCÜ VE MARKETÇİ ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNE TACİZDEN TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta iğrenç bir taciz olayı daha yaşandı. 2 Petrol İstasyonu ve bir marketi bulunan şahıs ortaokul öğrencisine tacizden tutuklandı.

Uşak’ta Yenişehir Ortaokulunda öğrencileri taşıyan servis sürücüsünün bir kız öğrenciye tacizde bulunması ortalığı karıştırdı. Aileler tedirgin öğrenciler ve olayı duyanlar şokta.

Yenişehir ve komşu köyleri diken üstüne getiren taciz olayı bu hafta içinde yaşandı. Yenişehir ortaokuluna öğrencileri taşıyan servislerden birinin sürücüsü Selman Y. Taşıdığı kız öğrencilerden birine iddiaya göre tacizde bulundu. Selman Y. nin saldırısından zorla kurtulan 12 yaşındaki kızın durumu ailesine bildirmesi üzerine ailede olayı hemen Jandarmaya bildirerek şikayette bulundu. Şikayet üzerine Uşak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken Selman Y. jandarma tarafından gözaltına alındı. Servis aracında bulunan kamera ve GPRS kayıtlar inceleme alındı. Yapılan soruşturmanın ardından Selman Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın duyulması ile veliler büyük panik yaşarken olaya karışan şoförün kimliği ise herkesi şoke etti.

Selman Y. nin 2 benzinliği ve bir marketinin sahibi olduğu belirtildi. 2 benzinlik ve marketleri olan bir şahsın neden şoför olarak gösterildiği de kafaları karıştırdı. Selman Y. nin servis işini alan şahsın akrabası olduğu belirtildi.

Olayla ilgili olarak idari ve adli soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.