Uşak TV

UŞAK'TA ÜNLÜ DERİCİ AYAĞINDAN VURULDU

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta iki iş adamı arasındaki alacak verecek meselesi kanlı bitti. Tartışma sırasında bir iş adamı ayağından vuruldu. Dörtyol da bir Rent-a Car da meydana geldi.

Olay geçtiğimiz hafta Dörtyol da meydana geldi. İddialara göre İş Adamı Derici Yaşar Aydın ile Muhtar Deri’nin sahibi Musa Eyi arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. 500 Bin Dolar civarında bir alacağı olduğu konuşulan Musa Eyi borçlu işadamı Yaşar Aydın’ı ayağından vurarak yaraladı. Yaşar Aydın Uşak Eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi altına alınırken İş Adamı Musa Eyi ise gözaltına alındı.

Tedavisi tamamlanan Yaşar Aydın taburcu edilirken Musa Eyi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Musa Eyi, Yaşar Aydın’ı tartışma sırasında küfür ettiği için vurduğunu iddia etti.

Yorumlar (2)

Ali osman ozbey 5 Yıl Önce

Bu ülkede birileri hak hukuk adalet diye bağırıyorsa elbetki boşa bağırmıyor...ve elbetki birileri adaleti kendi sağlamaya kalkar...bir ülkede adalet güvenci olsa bu olay sanırım olmazdı....her iki şâhsi tanımam üzülerek geçmiş olsun.....her iki tarafa....

E.a. 5 Yıl Önce

Kufretti diye adammi vurulur ya ne günlere kaldık şaka gibi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.