Uşak TV

UŞAK'TA ÜLKÜCÜLERİ VE ÜNİVERSİTEYİ ÜZEN KAZA: 1 ÖLÜ BİR YARALI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında Ülkü Ocakları yöneticilerinden Sezai Sucular yaşamını yitirirken Üniversiteli arkadaşı Helin Aslı Kaya ise ağır yaralandı. 

Kaza bu sabah 04:00 sıralarında meydana geldi. Güre'de sahur yapan Uşak Ülkü Ocakları yöneticilerilerinden Sezai Sucular ile daha önce birlikte çalıştığı arkadaşı Uşak Üniversitesi öğrencisi Helin Aslı Kaya Uşak'a doğru yola çıktılar. Helin Aslı Kaya'nın kullandığı özel otomobil Ürünköy kavşağında kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Otomobile Uşak yönünden İzmir yönüne giden Tır çarptı. 
Kaza sırasında araç hurdaya dönerken otomobilde bulunan ve Uşak Üniversitesini yeni bitiren Sezai Sucular olay yerinde öldü. Arkadaşı Helin Aslı Kaya ise ağır yalandı. Sezai Sucular hastanede yaşamını yitirirken arkadaşı ise yoğum bakımnda tedavi altına alındı. 
Kazada ölen Sezai Sucular Üniversite Camiasını ve ülkücü camiayı yasa boğdu. Sezai Sucuların Üniversiteyi bitirdikten sonra memleketi Van'a dönmediği ve Uşak'ta organik yumurta işi yapmaya başladığı Helin Aslı Kaya'nın ise Uşak Üniversitesinde öğrenci olduğu ve boş zamanlarında okul harçlığını çıkarabilmek için David Peoople Kafede çalıştığı bildirildi.
Sezai Sucuların ölüm haberini alan arkadaşları hastaneye akın ettiler. Sucuların cenazesi memleketi Van'a gönderildi. 
Helin Aslı Kaya ise yoğum bakımda ve henüz uyanmadı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.