Uşak TV

UŞAK'TA TEHLİKELİ GERGİNLİK

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta ÖDP ve Ülkücüler arasında yaşanan Arbede büyümeden önlendi.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman tarafından yapılan, ‘Laiklik kavramı yeni Anayasa’da yer almamalıdır’ açıklamasına tepki gösteren; ÖDP, ADD, Eğitim-Sen gibi gruplar, Atatürk Anıtı önünde toplandı. Basın açıklamasının olaysız bir şekilde tamamlanmasının ardından, ÖDP’li grup, Uşak Valilik binası önüne geldiğinde, Tiritoğlu Parkı’ndan çıkan sağ görüşlü yaklaşık 50 kişilik bir grup, ellerinde sopalarla ÖDP’lilere saldırmak istedi.

İki grubun karşı karşıya geldiği olay büyümeden polisin üstün gayreti ile engellendi.

Kargaşadan sonra ÖDP İl başkanı Mahmut Uludağ olayla ilgili basın açıklamasında bulundu.
Uludağ Konuşmasında “ Hiçbir evladımızı o faşistlere yem etmeyeceğiz, bir evladımıza karşı gerekirse beş faşist cezasını bulacak” şeklinde konuştu.

“Bunlar laikliği istemeyen gerici gruplardır, bu gruplara karşı mücadelemiz devam edecektir hiçbir zaman pes etmeyeceğiz” dedi.





 











Yorumlar (4)

Şair Ulvi Gündüz 8 Yıl Önce

Ülkücüye faşist deyen şu saldırgan komüniste bakın hele! Duvara kimin resmini asmış? Hangi terör örgütünün acaba hangi militanıdır o fotoğrafta görünen uğursuz yüz? Neyse, Allah'a inanan insanlar olsanız, yatın kalkın polislere dua edin diyeceğim ama, dua etmek de, Allah'a inanmak da sizce laikliğe aykırıdır. Hem zaten Lenin ve Mao da dua etmezlerdi.

dengesiz 8 Yıl Önce

ülkücü faşist zaten şair ulvicim sizin saldırdığınız yerde adamlar durumuversin sende bi alemsin canım :)

oturduğun yerden devrimcilik 8 Yıl Önce

bu memleket size bırakılmayacak kadar kıymetlidir. oturduğunuz yerden fetva veriyorsunuz, hangi biriniz g.doğudaki olaylar için kalkıp harekete geçmiyorsunuz, işiniz gücünüz sıcak denizler. gidin bakalım g.doğuda memleketi tırtıklamaya çalışanlarla mücadele eden, sizi gidi salon solcuları sizi..

osman 8 Yıl Önce

o komünist dediğin adamlar savunuyor senin ananın bacının kızının namusunu karahallı imam hatipte 9 kıza senin zihniyetinde ki gericiler tacizde bulunuyor bir tane yorumun yok altında. laiklik yürüşü yapanlara bir sürü laf ediyorsun önce adam olacaksınız sonra konusacaksınız.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.