Uşak TV

UŞAK'TA ŞOK İNTİHAR İMAMIN KAYIĞI HAZIR DEDİ KAFASINA SIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta 26 yaşındaki Genç Facebook sayfasından BU GÜN SON GÜN İMAMIN KAYIĞI HAZIR yazarak kafasına sıktı.

 Uşak'ta 26 yaşındaki Genç Facebook sayfasından mesaj yazarak kafasına sıktı. Facebook sayfasında en son dün akşam saat 20: 30 da “ Bugün Son Gün İmamın kayığı hazır” yazan genç bu sabah Ovademirler köyü yakınlarında bulunan site yakınlarındaki çamlıkta ölü bulundu.

Bu sabah Ovademirler Köyü yakınlarında bulunan çamlıkta vatandaşlar tarafından bir ceset bulundu. Cesedin aynı köyde yaşayan Murat Can’a ait olduğu belirlendi. Cesedi gören vatandaşlar Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri gencin öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Murat Can’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bir mobilyacıda çalıştığı belirtilirken ve bekar olduğu öğrenilen Murat Can’ın ölmeden önce Facebok sayfasından “Bugün son gün. İmamım Kayığı hazır” şeklinde not yazdığı görüldü. 
Murat Can’ın İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan Ziraat bankası köşesinde simitçilik yapan Yaşar Can’ın oğlu olduğu bildirildi. Ölüm haberi Ovademirler köyünde büyük üzüntü yarattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu otopsi ve soruşturma sonucu belirlenecek. 










Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.