Uşak TV

Uşak'ta Simitçi Nusret'e Çete Operasyonu: 15 gözaltı

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta,geçtiğimiz aylarda Eski belediye Başkanı Erhan Akçay'ın çivili tahtalarla dövülmesi olyını da gerçeşleştirdikleri iddia edilen Simitçi Nusret ve suç örgütüne yönelik operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. Erhan Akçay'ın dövülmesi olayı ile ilgili olarak Simitçi Nusret Lakabı ile tanınan Nurettin Altıntop'un iki yeğeni ve Nurettin Altıntop halen yargılanıyordu. 

Uşak Polisi 7 aylık teknik ve fiziki takibin ardından dün sabah operasyon düzenledi. Alınan bilgiye göre, "Kasten yaralama, mala zarar verme, nitelikli yağma, tehdit, darp" suçlarına karıştığı belirlenen, elebaşılığını "Simitçi Nusret" lakaplı Nurettin ALTINTOP'un yaptığı öne sürülen organize suç örgütü üyelerine operasyon gerçekleştirdi. 
Uşak Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı olarak çok sayıda ev ve iş yerine baskın düzenledi.
Operasyonda Nurettin altıntop ile birlikte 15 Şüpheli gözaltın alındı. 
Soruşturm da 14 kişin mağdur olduğu belirtildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
Simitçi Nusret ve Çetesine yönelik geçtiğimiz yıllarda da operasyon düzenlenmiş Nurettin Altıntop ve adamları bir süre tutuklu kalmışlardı. O davadan Nurettin Altıntop ve adamları ceza aldılar dosya yargıtay aşamasında.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.