Uşak TV

UŞAK'TA SEVGİLİ CİNAYETİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta korkunç cinayet.. Genç Kadın sevgilisini 9 kurşunla öldürdü.

 Uşak’ta meydana gelen olayda bu defa kadına şiddet değil erkeğe şiddet uygulandı. Uşaklı genç kadın birlikte yaşadığı adamı kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.Olaydan Sonra polise teslim olan genç kadın kendisini gazinoda zorla çalıştırdığı ve sürekli olarak şiddet uyguladığı için sevgilisini öldürdüğünü söyledi.

Olay Dün gece Kemalöz mahallesi Gülistan sitesinde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Ümit Sarıdemir (30) birlikte yaşadığı P.G adlı kadın tarafında 9 kurşunla öldürdü. Olay sabaha karşı 03:00 sıralarında meydana geldi. Kavga seslerinin geldiği apartman dairesindend aha sonra silah sesleri yükselmeye başladı. Komşuların haber vermesi ile olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri evde Ümit Sarıdemir’i yerde ölmüş olarak buldular. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemede evde 9 boş kovan buldu. Ümit Sarıdemir’in bir çok yerinde kurşun yarası tespit edildi.

Ümit Sarıdemir’in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna göndertilirken sabah saatlerinde sevgili P.G. polise giderek teslim oldu ve cinayeti işlediğini itiraf etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 







Yorumlar (5)

Adamın biri 8 Yıl Önce

Küçükken bizi çok dövmüştün ümit,Allahın adaleti gerçekleşmiş.

gediz yolu 8 Yıl Önce

İlahi adalet

KEMAL KARAKAYA 8 Yıl Önce

ilahi adalet bir bir gerçekleşiyor. Allaha şükür

ESKİ DOST 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin...

tanıdık 8 Yıl Önce

Elin namusunu yoldan cıkarıp dost yaparsan kendine Allah da seni böyle imamım kayıgına bindirir ümit etme bulma dünyası yedigin haram paralarda cabası

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.