Uşak TV

UŞAK'TA ÖZEL ANAOKULUNDA 4.5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ŞİDDET İDDİASI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta 4,5 yaşındaki çocuklarının Özel bir anaokulunda şiddet gördüğünü iddia eden aile Savcılığa uç duyurusunda bulundu.

Uşak’ta yaşayan Mustafa Bulut 4.5 yaşındaki otizmli oğlu E.M.B nin anaokulunda şiddete uğradığı iddiasıyla Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Akşam eşinin evde çocuğunun bocalarındaki morlukları gördüğünü ve kendisine haber verdiğini belirten Mustafa Bulut Boğaziçi ana okuluna gittiğini ve yetkililerden bilgi almaya çalıştığını ancak kendilerine yeterli bilgi verilmediğini kamera kayıtlarının olmadığını belirterek şikâyetçi olduklarını söyledi.

Oğlunun şiddet nedeniyle geceleri uyuyamadığını sık sık uyandığını söyleyen Mustafa Bulut oğlunun okul sahibinin şiddetine maruz kaldığını iddia etti. Anaokulu sahibi Alper Z. ninde Çocuk Şubenin psikoloğu olduğunu ve kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

Konu ile ilgili olarak Görüştüğümüz Boğaz İçi Ana okulunun sahibi Alper Z. ise suçlamaları kabul etmeyerek çocuğun ailesi tarafından şiddete uğramış olabileceğini iddia etti.

Olayla ilgili olarak Savcılık ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafındna soruşturma açıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.