Uşak TV

UŞAK'TA NAMUS CİNAYETİ, EŞİNİ KAÇIRAN AMCAOĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta meydana gelen namus cinayetinde eşini kaçıran amcaoğlunu 22 yerinde bıçaklayarak öldürdü.

Olay 16:30 sıralarında Korupark civarında meydana geldi. Baran Güven adlı genç 7 ay Özcan Güven’ adlı 24 yaşındaki amcaoğlu Özcan Güven’i 22 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra da sosyal medya hesabından paylaşım yapan Baran Güven Namusunu temizlediğini yazdı.

Cinayete sebep olan Berivan Güven ise ağır yaralı sevgilisinin başında gözyaşı döktü.

22 Yerinde bıçaklanan ve ağır yaralanan Özcan Güven Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşini kaçıran Kuzenini öldüren Baran Güven ise kayıplara karıştı.

Uşak’ta ki korkunç olayın ayrıntılarına uşak.tv ulaştı. İddialara göre olayda öldürülen Özcan Güven (24) 7 ay kadar önce Amcaoğlu’nun eşi 3 çocuk annesi Berivan Güven’i kaçırdı. Kaçan genç çift birlikte yaşamaya başladı. Bu arada Berivan Güven’in de hamile kaldığı ve bugün henüz boşanmadığı eşi Baran Güven’i arayarak doğacak çocukla ilgili konuşmak istediğini söyledi. İddialara göre Berivan Güven eşinden çocuğu sevgilisin üzerine laması için muvavaktaname istedi.

Bunun üzerine Baran Güven Korupark civarına gitti. Baran Güven yanına gelen eşinin sevgilisini 22 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Hamile olan eşine dokunmayan Baran Güven olay yerinden kaçtı.
kaçtıktan sonra Facebook sayfasından paylaşım yapan Baran Güven namusunu temizlediğini yazdı ve herkes akıllı olsun dedi.

Olaydan kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanan Baran Güven gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.