Uşak TV

Uşak'ta Morg'da Taciz İddiası Hastaneyi Karıştırdı

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morg’da yaşanan Taciz skandalı ile çalkalanıyor. İddialara göre Acil’de görevi erkek personel Yoğun bakımda görevli olan ve Morga cenaze indiren genç kızı taciz etti.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi geçtiğimiz günlerde yaşanan ve Acilde unutulan ve 30 saat sonra ölü bulunan yaşlı adamın skandalının yankıları devam ederken bu defa da taciz bir skandal ile çalkalanıyor.

Şimdi gelelim dün yaşanan olayın ayrıntılarına. Yoğun bakımda görevli olan 20 yaşındaki Nişanlı genç kız yanında bir görevli ile birlikte hayatını kaybeden bir hastanın cenazesini Morga indirdi. Cenazeyi yerleştirmek içinde Acil’den bir personel istedi. Acilde görevli T.A. da cenazeyi yerleştirmek için Morga gitti.

İddiaya göre Burada T.A cenazeyi yerleştirirken genç kıza çizmelerin çok güzelmiş diyerek eli ile bacaklarına dokunarak taciz etti. Çığlık atan genç kız Morg’dan çıkarak durumu yetkililere bildirdi. Diğer personel de gördüğü olay karşısında şoka uğradı ve tepki gösterdi. Tacize uğrayan T.A. dan şikâyetçi oldu. Polis ekipleri T.A. yı gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan T.A. bugün Adliyeye sevk edildi.

Olay hastane de büyük yankı yarattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.