Uşak TV

UŞAK'TA LİSELİ KIZA TECAVÜZ İDDİASI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ı ve Banaz’ı dehşete düşerecek taciz ve tecavüz iddiası.

Banaz’da D.S adlı 27 yaşındaki genç, 19 Yaşındaki bir lise öğrencisini zorla araç ile kaçırıp tecavüz taciz ve tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetin çok gizli yürüttüğü operasyon az önce sonuçlandı ve akşam saatlerinde fail Banaz’ın Yeniceköy köyünde yakalandı. 
İddiaya göre önceki gün Banaz’ın merkezinde Dörtyol da meydana gelen olayda lise son sınıf öğrencisi bir araca bıçak zoruyla araca bindirildiğini ve kendisini kaçıran şahsın kendisine tacizde bulunup tecavüz ettiğini iddia ederek polise şikayette bulundu. Sağlık raporları alınan genç kızın psikolog eşliğinde ifadesi alındı. Alınan ve dehşete düşüren ifadeler sonrası Uşak ve Banaz Emniyeti harekete geçerek sapığın yakalanması için çalışma başlattı. Banaz’da bulunan Mobesa ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmalar sonucu fail belirlendi ve bu gün akşam Saatlerinde Banaz’ın Yeniceköy Köyünde evinde yakaladı. Olayda kullanılan araç evin damında yakalandı. Olayın Zanlısı D.S. nin bir petrol istasyonunda çalıştığı ve birkaç ay önce işten atıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma çok gizli ve çok yönlü olarak sürdürülüyor. 
Olayda kullanılan Araç çekici ile çekilerek incelenmek üzere emniyete getirildi. 

Yorumlar (8)

Nilüfer 8 Yıl Önce

Açın da şerefsizin kim olduğunu herkez görsün Allah belanı versin sapıkk

banazlı 8 Yıl Önce

Banaz işte böyle bir yer. Bir zamanların Cankayası... Magdureyi kutlarım, medeni cesaret gösterip şikayet etmiş.

Danaoğlu 8 Yıl Önce

Bu yapar bunun bacısı karısı kızı yoktur kesin picin oğlu yediği dayak yetmemiş ona kesin

ihsan ertaş 8 Yıl Önce

böyle şerefsiz bir kişinin gözünü neden kapatıyorsunuz herkes görsün tanısın

ali 8 Yıl Önce

asın gitsin

mustafa uyar 8 Yıl Önce

veliler hala uyumaya devam etsin. okullara gidip çocuklarını kontrol etmesin. okul önlerinde ve sokaklarda sadece kızlar değil erkek öğrenciler ide uyuşturucu. terör. kaçakçılık gibi bir çok tehlike bekliyor.müdür hakkında öğretmen hakkında karalama kampanyası yerine siyasiler sendikalar sivil toplum kuruluşları eğitim üzerine düşsünler. banaz ı karanlık günler bekliyor.

.... 8 Yıl Önce

ne olur bu tür suçlara idam gelsin artık

ömer 8 Yıl Önce

Biliyorum ki tecavüz ugramış kişi nin yüzünü gösteriler böylelerinin gizliyolar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.