Uşak TV

UŞAK'TA LİSE ÖĞRENCİSİ ALTINLARI İÇİN BABAANNESİNİ ACIMADAN ÖLDÜRDÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta llise öğrencisi altınları için öz babaannesini acımadan öldürdü. Çaldığı altınlar ile İzmir’e giden torun yakalandı.

Uşak’ta ki tüyler ürpertici olay Cumhuriyet mahallesi Sigorta evlerinde meydana geldi. 71 Yaşındaki Fadime Bozbay dan haber alamayan yakınları çilingir yardımı ile kapıyı açtıklarında yaşlı kadının cesedi ile karşılaştılar. Olayın polise haber verilmesi üzerine yapılan incelemede kadının boynunda morluklara rastlandı bazı çekmecelerin de karıştırıldığı görüldü.

Yapılan araştırmada Fadime Bozbay’ın cinayete kurban gitmiş olabileceği belirlendi ve soruşturma genişletildi. Yapılan araştırmada yaşlı kadını öz torunu Atahan Bozbay’ın öldürmüş olabileceği saptandı. Polis 18 yaşındaki Atahan Bozbay’ı Bornova da bir pansiyonda yakalayarak Uşak’a getirdi.

Lise son sınıf öğrencisinin cinayeti itiraf ettiği ve babaannesinden açldığı yaklaşık 35 bin liralık altınlarında ele geçirildiği bildirildi.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Atahan Bozbay tutuklanarak cezaevine gönderilirken Fadime Bozbay’ın cenazesi ise gözyaşları içinde toprağa verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.