Uşak TV

UŞAK'TA KOCASINI BALYOZLA ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Banaz'ın Derbent köyünde kendisi ve kızını döven ve kocasını balyozla öldüren 3 çocuk annesi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün yaşanan olayda Derbent Köyünde evli ve 3 çocuk annesi Sevgi Ataseven eve alkollü gelerek kendisini ve kızını döven eşini balyozla öldürmüştü. 
Olay dün sabaha karşı meydana gelmişti. Köyde bulunan Tekel Bayiinde bir genç ile tartışan ve kavga eden alkollü olduğu iddia edilen Yusuf Ataseven (41) gece geç saatlere kadar sokaklarda dolaşmış Sabaha karşı evine giden Yusuf Ataseven ile eşi Sevgi Ataseven (38) arasında tartışma çıkmıştı. 
Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Yusuf Ataseven iddialara göre eşini dövdü. Annesin babası tarafından dövüldüğünü gören büyük kızları ayrırmak istedi ancak onu da dövdü. İddalara göre Yusuf Ataseven elinde balyoz ile eşi ve kızna saldırdı. Alkolün etkisi ile yere düşen Yusuf Ataseven'in elinden balyozu alan Sevgi Ataseven eşinin kafasına vurdu. 
Aldığı balyoz darbesi ile Yusuf Ataseven evde yaşamını yitirken eşi de Jandarmayı arayarak Eşimi öldürdüm gelin beni alın dedi. 
Öldürülen Yusuf ataseven'in alkol ve Madde bağımlısı olduğu ve zaman zaman eşine şiddet uyguladığı idda ediliyor. Ataseven'in bar ve gazino gibi içkili mekanlarda çalıştığı ve düzenli bir işin olmadığı belirtildi. 
Kocasını Balyoz ile öldüren Sevgi Ataseven ve olaya şahit olan büyük kızı H. Ataseven olaydan sonra Jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinden sonra Adliyey sevk edilen Sevgi Ataseven Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorumlar (2)

ali 7 Yıl Önce

peki adam balyozla kadına ve kıza vursaydı? al sana nur topu gibi yeni bir kadın cinayeti ( idamı ya gelecek, ya gelecek. idam konusunda adım atmayan, sözünü tutmayan siyasi partileri önümüzdeki seçimlerde zorlu bir süreç bekliyor.). kadın için nefsi müdafaa diye bir şey yok mu?

omg 7 Yıl Önce

nefsi müdafaadan salın kadını çocuklarına hem analık hem babalık yapsın..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.