Uşak TV

UŞAK'TA Kİ KAZADA İŞ ADAMI ÖLDÜ YANINDA BULUNAN iŞ ADAMI YARALANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta, bir otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada otomobilde bulunan genç iş adamı Mehmet Fatih Karadaş öldü iş adamı arkadaşı Murat Fili ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 00.45 sıralarında D-300 Karayolu Çınarcık köyü yakınlarında meydana geldi. Teksit Osb de faaliyet gösteren Karataş İplik ve örme Fabrikasının sahiplerinden Mehmet Fatih Karadaş (39) yönetimindeki 34 RD 1755 plakalı otomobil ile Uşak'a gelirken aynı yöne seyir halinde bulunan Ü.T. yönetiminde ki 06 BCR 645 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilin ön kısmı hurdaya dönerken, sürücü Karataş ve otomobil içerisinde bulunan Murat Fili çarpmanın şiddetiyle kanlar içinde kaldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde sürücü Karataş olay yerinde hayatını kaybederken, Murat Fili ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Sürücü Karataş’ın cansız bedeni ise itfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılarak, otopsi için Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli tıp morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından kamyon sürücüsü Ü.T., ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Kaza da ölene Mehmet Fatih Karataş'ın cenazesi toprağa verilmek üzere İstanbula gönderildi.

Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.