Uşak TV

UŞAK'TA Kİ CİNAYETTE İKİ KARDEŞ TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Banaz Derben’te dün işlenen ve Ferdi Gürpınar’ın öldürüldüğü cinayet ile ilgili olarak mahkemeye çıkarılan iki kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak'ta ki üzücü olay dün akşam saatlerinde Banaz’ın Derbent köyünde meydana gelmiş daha önceden arkadaş oldukları belirtilen 3 kişi arasındaki kavga cinayete dönüşmüştü. Aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen Ferdi Gürpınar Derbent’te oturan Fatih Sayın’ın evine gitti. İddiaya göre ikili arasında tartışma çıktı ve Fatih Sayın’ın kardeşi Yunus Burak Sayın av tüfeği ile Ferdi Gürpınar’a ateş açarak ağır yaraladı. Olayı görenler sağlık ekiplerine ve Jandarmaya haber verdiler. Olay yerine ilk önce 112 ekipleri geldi. Ancak iddiaya göre iki kardeş Jandarma gelmeden yaralıyı alamazsınız diyerek sağlık görevlilerini engellediler. Jandarmanın gelmesi ile ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden Ferdi Gürpınar Uşak Üniversitesi Eğitim ve araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma iki kardeşi suç aleti ile birlikte gözaltına aldı.

İki kardeş Ferdi Gürpınar’ın alacak verecek meselesinden dolayı evlerini bastığını iddia ettiler. Jandarma da ki sorguları tamamlanan Yunus Burak Sayın ve kardeşi Fatih Sayın akşam saatlerinde Banaz’da Adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ki sorgularından sonra tutuklanmaları istemi ile mahkemeye sevk edildiler. Mahkeme iki kardeşi tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Cinayete kurban giden Ferdi Gürpınar ise bugün Kabaklar köyünde toprağa verildi. Gürpınar’ın aynı zamanda Kapaklarspor’un başkanı olduğu evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

Yorumlar (1)

Salim 4 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.