Uşak TV

UŞAK'TA KAZA 22 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ, 23 YAŞINDAKİ GENÇ AĞIR YARALI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 22 yaşındaki genç yaşamını yitirdi 23 yaşındaki bir genç bir genç ise ağır yaralandı.

Kaza dün gece Medicalpark Hastanesi önünde meydana geldi. Tolga Şahin'in kullandığı 64 NB 445 plakalı motosiklet Şehit Mehmet Çetin köprülü kavşağından hemen sonra yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan 22 yaşındaki Murat Çakır'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Murat Çakır kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirken mototsiklet sürücüsünün tedavisi ise sürüyor. Tolga Şahin'in (23) hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. 
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 
Köprülü kavşakların yapılması ile birlikte yaya alt yada üst geçidinin yapılmaması ve yollarda gerekli önlemlerin alınmaması nedeniyle yayalar hızla giden araçların arasından geçmeye çalışıyor ve bu da kazalara neden oluyor. Daha öncede stadyum battı çıktı civarında karşıdan karşıya geçmeye çalışna bir vatandaşımız yaşamını yitirmişti. Umarız daha fazla can kayıpları olmadan bu soruna bir çözüm bulunur.
Kazada yaşamını yitiren Uşak üniversitesi İslami ilimler fakültesi öğrencisi Murat Çakır'ın cenazesi bugün Seivaslı'nın yenierce köyünde sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.





Yorumlar (1)

uşaklı 7 Yıl Önce

bu ölümlere sebep olanları rabbim kahretsin i̇nşaAllah

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.