Uşak TV

UŞAK'TA İKİ KİŞİYİ ÖLDÜREN HAKAN ŞAL POLİSİN YAKALAYACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Bir kiş yi ve kardeşini öldüren Hakan Şal polise teslim olmamak için intihar etti.

Uşak'ta Pazar günü yaşanan ve 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili polis tarafından her yerde aranan Hakan Şal polis tarafındna ksıtırılınca intihar etti. Aynı olayda ki ölü sayısı 3'e yükseldi. 
Aybey mahllesi 3. Keser sokakta meydana gelen olayda alkol ve uyuşturucu aldıkları idda edilen Bülent Şal ve Yücel Yöntem evde fazla gürültü yapınca komşular tarafından Hakan Şal'a haber verşlmiş ve Hakan Şal'ın gelmesi ile ortalık karışmıştı. Avden Yücel Yönetm'in sedei bulununurken Bülent Şal'da başından vurulmuş ağır yaralı şekilde bulunmuştu. Bülent Şal'da kaldırıldığı Uşak Devlet hastanesinde yaşamını yitirmişti. 
Polis olayla ilgili olarak Hakan Şal'ı arıyordu. Bu gecde Hakan Şal'ın çay kenarında bir apartta saklandığını belirleyen polis operasyon için düğmeye bastı. Polise teslim olmak istemeyen Hakan Şal kafasına sıkarak intihar etti. Apart'a giren polis ve sağlık ekipleri olay yerinde HakanŞal'ın öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinden sonra Hakan Şal'ın cesedi otopsi, için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderidli.
Hakan Şal'ın olayda Yücel Yöntem'i bıoynunu kırarak öldürdüğü ona engel olmaya çalışan kardeşini de kazzan yaraladığı sanılıyordı. Hakan Şal'ın intihar etmesi ile birlikte olayda ki sır perdesi de aralanamadı. 
Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.